Podmienky



Súbory cookie
Prevádzkovateľom osobných údajov, teda subjekt, ktorý spracováva osobné údaje dotknutej osoby, je spoločnosť LOGRAM s.r.o., Bulharská 1633/29, Nitra 94901 , (ďalej len „Prevádzkovateľ “).
Prehliadaním našich stránok vyjadrujete súhlas s používaním cookies. Ak navštívite naše webové stránky a zároveň máte v prehliadači povolené prijímanie cookies, považujeme to za súhlas s ich používaním a akceptovanie našich podmienok používania.
Čo sú súbory cookie?
Pre pro-užívateľské webové stránky a prispôsobenie prevádzky našich webových stránok Vašim potrebám, náš portál používa súbory cookies. Súbor cookie je malý súbor, ktorý sa na Vašom počítači ukladá lokálne, keď navštívite webové stránky. Súbory cookie nám tiež umožňujú analyzovať používanie našich webových stránok. Nezahŕňajú žiadne osobné údaje a nie je možné Vás prostredníctvom nich identifikovať na webových stránkach tretích strán - vrátane stránok poskytovateľov analýzy.

Právny základ spracúvania
Ak pri zaznamenávaní dokážeme identifikovať osobu návštevníka webového prostredia, bude sa jednať o spracúvanie osobných údajov podľa našich Podmienok pre spracovanie osobných údajov. Pre takéto spracúvanie musíme disponovať právnym základom. Jedným z právnych základov môže byť súhlas, vás ako dotknutej osoby, a druhým, najmä pri sledovaní aktivít a ich vyhodnocovaní, bude oprávnený záujem prevádzkovateľa, teda nás ponúknuť vám čo najlepšie nastavenie služieb alebo podpory pri vašich aktivitách v zmluvnom vzťahu s našou spoločnosťou.
Typy cookies


Cookies prvých strán
Tieto cookies vytvára a využíva prevádzkovateľ stránky, ktorú ste navštívili.
Cookies tretích strán
Tieto cookies sú vytvárané spoločnosťami, ktorých služby prevádzkovateľ stránok využíva. Niektoré naše stránky môžu obsahovať obsah z iných webových stránok ako Youtube, Facebook a podobne, ktoré môžu vytvárať vlastné cookies ukladané vaším prehliadačom.
Cookies tretích strán vytvárajú a využívajú poskytovatelia služieb ako Gemius SA, Google Analytics, Google AdSense, Facebook, Strossle a ďalšie. Tieto služby sú integrované do našich stránok, pretože ich považujeme za užitočné a plne bezpečné.
Session cookies
Sú uložené vaším prehliadačom iba do doby, než opustíte webovú stránku. Po zavretí prehliadača, sú vymazané z vášho počítača alebo mobilného zariadenia.
Perzistentné cookies
Zostávajú uložené vo vašom zariadení aj po zavretí prehliadača. Takéto cookies nám pomáhajú si pamätať vaše preferencie pri vašej ďalšej návšteve.
Nevyhnutne nutné cookies
Slúžia nám na bezpečné a optimálne zobrazenie webových stránok. Tieto cookies o vás nezhromažďujú žiadne informácie, ktoré by sa dali použiť pri marketingu, ani si nepamätajú, kde ste sa na internete pohybovali.
Prevádzkové cookie
Tieto cookies slúžia na analýzu správania návštevníka na webovej stránke a následne na zlepšovanie jej funkčnosti a vzhľadu.
Funkčné cookies
Slúžia nám na pamätanie si vašich nastavení, s cieľom zaistenia maximálneho komfortu pri vašej návšteve.
Reklamné cookies
Reklamné súbory cookies slúžia na zobrazovanie cielenej reklamy na základe vášho správania. Tieto súbory cookies neidentifikujú konkrétnu osobu, iba preferencie anonymného počítača. Vďaka nim sa vám napríklad nebude zbytočne často zobrazovať reklama z oblasti, o ktorú nemáte záujem.
Ako môžete nastavenia cookies zmeniť?
Väčšina internetových prehliadačov umožňuje vymazať cookies z vašeho zariadenia, zablokovať všetky cookies (alebo len cookie tretej strany), alebo varovať vás pred tým, ako je cookie uložený na vašom zariadení. Postup nastavenia blokovania súborov cookie závisí od prehliadača, ktorý používate. Pokyny získate pomocou „pomocníka“ alebo príslušnej ponuky vo webovom prehľadávači, ktorý používate
Ako dlho budeme uchovávať údaje z prehliadania
Údaje z prehliadania uchované podľa nastavenia cookies nie sú uchovávané v našich systémoch. Na účel vašej ochrany môžete kedykoľvek podať podnet na Dozorný orgán SR, ktorým je Úrad na ochranu osobných údajov SR prostredníctvom www.dataprotection.gov.sk.
Ako nás môžete kontaktovať?
Pre prípadné pripomienky a otázky k ochrane osobných údajov môžete použiť nasledujúce kontakty: Email: info@logram.sk